PTS - Live

Valójában inkább szeretnék egy témaspecifikus kissé talán nagyképűnek tűnő, de valójában egy IT szakember beszámolóival traktálni kedves olvasóimat, melyek szólnak majd Mobilkommunikációról és Informatikáról is. Sokak számára biztos nem lesz mindig szimpatikus a nézőpontom, de hát mindannyian mások vagyunk és pont ettől nagyszerűek. :)

Friss topikok

Flickr by PTS

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from PTS-Photo. Make your own badge here.

Hírdetés


itBox24

Nincs megjeleníthető elem

Google AdSense


PTS - Infók

PTS

T-Home IPTV és a Magyar HD csatornák

2008.12.27. 06:38 PTS

Kissé szűkös még most a T-Home TV kínálatában a HD csatornák mennyisége, de várhatóan az új év nem csak a hálózati fejegységek és a VDSL szolgáltatással lefedett területek gyarapodását hozza, hanem új HD csatornákat is.

Eddig sem értettem most sem értem, hogy Medoo miért is kérdezte meg, hogy szerintem jó –e a UPC Digitális TV adása vagy inkább fizessen elő T-Home-ra? Hirtelen nem tudtam, hogy most vigyorogjak rá vagy vegyem komolyan.

Na nem azért mert annyira oda vagyok a T-Home IPTV és HD szolgáltatásaiért de akkor is miről is beszélünk amikor a UPC digitális csomagjait nézzük és a HD csatornás csomagoknak olyan árai vannak amiből a T-Home ad neked Korlátlan Adsl ezen DSL telefont sőt még IPTV-t is természetesen digitális minőségben sőt még 5 HD csatornát is ad.

Egyébként ha jobban megnézzük a UPC most még csak 3 HD csatornával rendelkezik HBO HD, Eurosport HD, National Geographic HD hisz az m1HD és az m2HD még most is kicsit átállásos és van HD néha nincs állapotban van.

Szólj hozzá!

Címkék: hdtv iptv t home

A bejegyzés trackback címe:

https://pts-live.blog.hu/api/trackback/id/tr94844617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása