PTS - Live

Valójában inkább szeretnék egy témaspecifikus kissé talán nagyképűnek tűnő, de valójában egy IT szakember beszámolóival traktálni kedves olvasóimat, melyek szólnak majd Mobilkommunikációról és Informatikáról is. Sokak számára biztos nem lesz mindig szimpatikus a nézőpontom, de hát mindannyian mások vagyunk és pont ettől nagyszerűek. :)

Friss topikok

Flickr by PTS

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from PTS-Photo. Make your own badge here.

Hírdetés


itBox24

Nincs megjeleníthető elem

Google AdSense


PTS - Infók

PTS

Karácsonyi Meglepetés a T-Home-tól!

2008.12.23. 23:14 PTS

Az igazi Karácsonyi meglepetésből a T-Home TV előfizetői sem maradhattak ki és pár perce már Kódolatlan Karácsonyi meglepetésüket élvezhetik az előfizetők és bárhova kapcsolhatnak, mindenütt találna valamilyen csatornát.

Aki eddig nem hallott a bejelentésről az olvassa el gyorsan a T-Home Meglepetés bejegyzést mely mindet részletez, hisz ezt most én nem teszem meg sokkal inkább fontosabb az, hogy az átállásról ejtsek pár szót.

Csak és kizárólag azért maradtam fenn ilyen későn ahelyett, hogy korán lefeküdtem volna aludni és igazán nagyszerű süteményeket és meglepetéseket csomagolnék holnap már kora reggel, hogy beszámoljak arról, hogy az átállás majdnem mindenütt megtörtént és sikeresen lezajlott így az alábbi helyzet áll fenn most 2008. December 24.-én 0:53-kor:

•    IPTV: Lényegében a leggyorsabban a T-Home IPTV előfizetői részesültek a Karácsonyi Meglepetésben így ők már pár perccel éjfél után már bárhova kapcsolhattak mindenütt láthattak valamit hisz az összes elérhető csatorna megtekinthető kivéve a VDSL nélküli vonalakon a HD felbontású csatornák.
•    Sat TV: Minden rendben lezajlott az előfizetői kártyákon az összes rendelkezésre álló csatorna beleérve az HBO HD is aktiválásra került egy egyszerű be és kikapcsolást követően már minden rendelkezésre álló csatorna elérhető.
•    Kábel TV: Sajnos itt mivel nem egy központról van, szó elhúzódhat az aktiválás, de az Automatikus rendszereknek köszönhetően a legtöbb érintett településen már megtörtént az aktiválás de ha nem látszódna semmi, akkor egy gyors Automatikus TV csatornahangolás után az összes rendelkezésre álló csatorna megtekinthető.

Természetesen a gyerekek védelme mindennél fontosabb, így aki eddig nem tette meg az most aktiválja a Gyerekzár funkciót a készüléken annak elkerülése végett, hogy a kicsit olyan csatornára tévedjenek, amik kifejezetten a szórakozni vágyó uraknak van fenntartva és ott az a bizonyos piros karikás 18-as karika is.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok a T-Home nevében is, de szerintem ők megtették ezt ezzel a kedves kis meglepetéssel! :)

Szólj hozzá!

Címkék: iptv t home hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://pts-live.blog.hu/api/trackback/id/tr44844600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása