PTS - Live

Valójában inkább szeretnék egy témaspecifikus kissé talán nagyképűnek tűnő, de valójában egy IT szakember beszámolóival traktálni kedves olvasóimat, melyek szólnak majd Mobilkommunikációról és Informatikáról is. Sokak számára biztos nem lesz mindig szimpatikus a nézőpontom, de hát mindannyian mások vagyunk és pont ettől nagyszerűek. :)

Friss topikok

Flickr by PTS

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from PTS-Photo. Make your own badge here.

Hírdetés


itBox24

Nincs megjeleníthető elem

Google AdSense


PTS - Infók

PTS

m1HD és m2HD a T-Home-nál is!

2008.12.26. 07:53 PTS

Pedig nekem inkább az lenne a kérdésem és most tényleg ismét nem egy szolgáltatásajánló bejegyzés sokkal inkább egy kérdés a Kedves jelenleg még nem nagyon létező olvasóim részére mely talán nem is olyan indokolatlan kérdés most a jelen pillanatban.

Kissé rossz a helyzet, ami a Gazdaságot illeti, de ennek ellenére az m1HD és az m2HD csatornáknak miért is kell ennyire sietni az átállással, talán elkésnek valahonnét? Nem mintha baj lenne hisz szeretjük az m1-et az m2-őt pedig nem nagyon ismerem, hogy igazi véleményt mondhassak, de akkor is.

Szerintem épp, hogy az m1 függetlenül attól, hogy most m1 vagy már m1HD az érték mégis azokban a műsoraiban van, melyek nagyban különböznek a mai Bulvár élettől és inkább a Kultúra jeles képviselőinek illenének be.

Sokan nem szeretik az ilyen műsorokat, amik az m1-en mennek, de akkor majd most a majdnem ugyanolyan műsorok csak kicsit jobb minőségben m1HD alatt jobban fogja érdekelni az említett embereket?

Nem baj sőt, örülök neki, hogy már volt valami értelme megvenni a Samsung 32-es LCD masináját és már nem csak az HBO-t és a FilmBox-ot nézhetem HD minőségben az Ismeretterjesztő csatornák mellett, hanem lassan már az m1HD-t és az m2HD-t is. :)

Szólj hozzá!

Címkék: hdtv iptv

A bejegyzés trackback címe:

https://pts-live.blog.hu/api/trackback/id/tr44844611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása