PTS - Live

Valójában inkább szeretnék egy témaspecifikus kissé talán nagyképűnek tűnő, de valójában egy IT szakember beszámolóival traktálni kedves olvasóimat, melyek szólnak majd Mobilkommunikációról és Informatikáról is. Sokak számára biztos nem lesz mindig szimpatikus a nézőpontom, de hát mindannyian mások vagyunk és pont ettől nagyszerűek. :)

Friss topikok

Flickr by PTS

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from PTS-Photo. Make your own badge here.

Hírdetés


itBox24

Nincs megjeleníthető elem

Google AdSense


PTS - Infók

PTS

Karácsonyi készülődés

2008.12.22. 22:43 PTS

Ahogy egyre közelebb kerülünk Karácsony ünnepéhez úgy a családi dolgok mellett a céges dolgokra is sokkal jobban figyelni kell hisz a nagy kapkodás közepette és az elmaradhatatlan díszítések hada mellett van, hogy véletlenül az Adventi gyertya perzseli fel a megrendeléses papírokat és a feljegyzéseket.

Személy szerint már én is jártam így ezért, hogy más ne tüntesse el ilyesfajta módon az iratait vagy ne adjisten az egész házat pár gondolatomat osztanám meg veletek, hogy én miképp védekezek az Ünnep kellemetlen hatásai ellen.

•    Bármennyire is nevetséges az Iratrendező nagyon sok bajtól meg tudja védeni az embert ezért én is elő szeretettel használom és minden lehetséges fontosnak számító papírdarabot ebbe tuszkolok bele.
Mi is ebből a tanulság? Ha már ég vagy épp ráfolyt a viasz még a belső tartalom sértetlen lehet.

•    Nem tudom, mennyien vagyunk így, de én is néha szívesen elszürcsölnék valamit munka közben mikor is a számítógépen pötyögök valamit, de a baj megelőzése érdekében kénytelen vagyok a szomjúságot és az éhségérzetet a konyhai asztal mellett elfojtani.
Mi is ebből a tanulság? Amúgy is porozódik, nagyon könnyen a gép ne segítsünk be egykét morzsával és kisebb nagyobb kiterjedésű folyadékokkal, mert még a legmodernebb gépek sem bírnak ellenállni a folyadékok kísértésének.

•    Ha kocsiba ülünk, soha ne gondoljunk semmi másra csak a vezetésre, mert hát ilyenkor még azok is kocsiba ülnek, akik soha máskor és ha még valami esik is fentről akkor igazán kaotikus állapotokkal találkozhatunk az utakon és nem kell nagyon meglepődnünk ha a lámpa előtt állva is megsérülhetünk.
Mi is ebből a tanulság? Inkább vásároljunk be előbb és inkább hagyjuk a kisboltra a napi betevőnek a biztosítását hisz a nagy áruházakban eszméletlen méretű tömeggel találkozhatunk.

Azért bízok abban, hogy senkinek nem esik baja és semmi nem fog pillanatok alatt megsemmisülni és így ezekkel a jó tanácsokkal és az első bejegyzésemmel szeretnék Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánni kedves leendő olvasóim számára!

Szólj hozzá!

Címkék: tippek hellókarácsony

A bejegyzés trackback címe:

https://pts-live.blog.hu/api/trackback/id/tr1844598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása